Onderneming starten?

Welkom op de site van On Track

Samenwerking aangaan of beƫindigen

Alleen is maar alleen. Veel ondernemers kiezen ervoor om op een of andere manier samen te werken. Soms bewust als groeistrategie (fusie/overname) vaak ook meer impliciet met behoud van eigen identiteit.

Een partnership, formeel of informeel, brengt ook verplichtingen met zich mee. Het vergt goede afspraken, een win-win-situatie en bovenal vertrouwen in elkaar. Dat kost tijd en energie.

On Track kent het klappen van de zweep. Voelt goed aan welke samenwerkingsverbanden in zakelijke zin zinvol kunnen zijn. Dat hangt vooral af of de deelnemende partijen wel genoeg te delen hebben. Wij begeleiden u naar en in het partnership.

Samenwerkingsverbanden zijn niet voor eeuwig. De branche verandert, er komen nieuwe partijen en soms is ook de chemie gewoon over. In die gevallen zijn de adviseurs van On Track in staat om u financieel en emotioneel los te weken en u weer zelfstandig op de rails te zetten.

.

Bedrijfsvoering

On Track geeft niet alleen praktische adviezen en ondersteuning achter de schermen, u kunt ook (een deel van) uw verbetertraject uit handen geven. Wij zorgen voor de implementatie en dragen alles keurig gedocumenteerd over. Zo heeft u snel uw bedrijfsvoering op orde, zonder dat u de compententies vast in huis hoeft te hebben!

Niet vergeten


Gratis intakegesprek voor bedrijfsdoorlichting aanvragen

Bellen met 06-49500305 of mailen: info@getontrack.nl

Meer over On Track

User Menu

Login

Registreer gratis. Na registratie en inlog krijgt u de beschikking over specifieke info en interessante downloads waaronder diverse formats van plannen en dashboardsZoekfunctie