Onderneming starten?

Welkom op de site van On Track

Interim Management

In de groeifase van uw onderneming of juist in een fase van krimp heeft u iemand nodig om bijvoorbeeld uw interne organisatie te optimaliseren of om de verkoopafdeling naar een hoger plan te tillen. Deze persoon is vaak niet direct voorhanden of u wilt hiervoor geen nieuwe medewerker aantrekken.

Met een interim-adviseur van On Track haalt u kennis, ervaring en expertise in huis. Kwaliteit en professionaliteit staan voor onze adviseurs voorop. Ze analyseren, weten van aanpakken en handelen snel. Deze kwaliteit waarborgen we met persoonlijke begeleiding.

 

.

Trackrecord

Consultants bij On Track hebben een uitgebreid "Track"-record. Leidinggevende ervaring in strategische functies is een must, net als projectmanagement ervaring. Daarbij worden hoge eisen gesteld aan communicatieve vaardigheden en een social touch. Niet alleen het resultaat is heilig, de weg er naar toe vinden we zeker zo belangrijk!

Niet vergeten


Gratis intakegesprek voor bedrijfsdoorlichting aanvragen

Bellen met 06-49500305 of mailen: info@getontrack.nl

Meer over On Track

User Menu

Login

Registreer gratis. Na registratie en inlog krijgt u de beschikking over specifieke info en interessante downloads waaronder diverse formats van plannen en dashboardsZoekfunctie