Onderneming starten?

Welkom op de site van On Track

Stippel uw koers uit

Succesvol ondernemen is vooruit zien. Weten waar je naar toe gaat en hoe je daar kunt komen. Een strategie geeft een concreet beeld van de toekomst en hoe u uw doelstellingen gaat realiseren.

Wij doorlopen met u uw ambities en geven invulling aan uw strategievorming. Hierbij achterhalen we samen welke doelstellingen u wilt bereiken, met welke middelen en langs welke wegen. De kwaliteiten van u en uw onderneming worden optimaal benut in relatie tot de ontwikkelingen in de markt.

On Track faciliteert het strategisch planningsproces, legt de uitkomsten vast en werkt de korte termijn aktiviteiten uit in een handzaam aktiviteitenplan.

.

Trackrecord

Consultants bij On Track hebben een uitgebreid "Track"-record. Leidinggevende ervaring in strategische functies is een must, net als projectmanagement ervaring. Daarbij worden hoge eisen gesteld aan communicatieve vaardigheden en een social touch. Niet alleen het resultaat is heilig, de weg er naar toe vinden we zeker zo belangrijk!

Niet vergeten


Gratis intakegesprek voor bedrijfsdoorlichting aanvragen

Bellen met 06-49500305 of mailen: info@getontrack.nl

Meer over On Track

User Menu

Login

Registreer gratis. Na registratie en inlog krijgt u de beschikking over specifieke info en interessante downloads waaronder diverse formats van plannen en dashboardsZoekfunctie