Onderneming starten?

Welkom op de site van On Track

On Track: Partner in Business

Het juiste evenwicht vinden tussen commercie en administratie. Belangrijk bij een groeiende MKB-onderneming, maar lastig. Terwijl u uw handen vol heeft aan het professionaliseren van uw onderneming, moet de verkoop doorgaan. Hoe richt u dit efficiënt in?

Groei betekent meestal ook het aantrekken van personeel. En de rol van werkgever vraagt om andere kennis en vaardigheden. Verder spelen zaken als uw liquiditeitspositie en het delegeren van verantwoordelijkheden een rol. Allemaal kritische succesfactoren: Eén item minder goed voor elkaar betekent geen optimaal rendement.

Zeker in een fase van (tijdelijke) krimp wilt u uw bedrijf sturen zonder onnodig risico te lopen. Omgaan met veranderingen in management en financiën op de grens van uitbreiding of krimp is een hele uitdaging.

In On Track vindt u een partner die met u meedenkt en samen met u kansen benut en valkuilen omzeilt.

.

Veranderende markt

Het nadeel van ondernemen: de markt verandert bijna elke dag. Zorg ervoor dat u flexibel bent en optimaal kunt inspelen op nieuwe marktomstandigheden. Houd echter wel vast aan uw visie en eigenheid. De consultants van On Track kunnen u helpen uw eigenheid te ontdekken en optimaal uit te nutten. Zo houdt u ondanks veranderende marktomstandigheden controle over uw business!

Niet vergeten


Gratis intakegesprek voor bedrijfsdoorlichting aanvragen

Bellen met 06-49500305 of mailen: info@getontrack.nl

Meer over On Track

User Menu

Login

Registreer gratis. Na registratie en inlog krijgt u de beschikking over specifieke info en interessante downloads waaronder diverse formats van plannen en dashboardsZoekfunctie