Onderneming starten?

Welkom op de site van On Track

On Track Formatiescan

Met de Formatiescan van On Track heeft u snel inzicht in de effectiviteit van uw processen en de kwanitatieve en kwalitatieve inzet van uw medewerkers. Onmisbaar in economische tijden zoals deze. Weten hoe u kunt besparen en tegelijkertijd een kwaliteitsslag in uw organisatie kunt maken? Neem contact op voor een gratis intake en wij vertellen u er meer over.

De Formatiescan is een krachtig hulpmiddel om snel duidelijkheid te hebben over de effectiviteit van uw organisatie, uw werkprocessen en de bemensing. Het geeft onder meer antwoord op de volgende vragen:

  1. Hoeveel en welke mensen heb ik nodig om mijn business te runnen?
  2. Welke mutaties gaan er op het personele vlak plaatsvinden (instroom / uitstroom)
  3. Zijn die mutaties intern op te vullen in kwantitatieve en kwalitatieve zin?
  4. Is de werkdruk nou echt zo hoog?
  5. Hoe kan ik de oplevering van werkzaamheden versnellen?
  6. Hoe voorkom ik klachten over de kwaliteit van het werk?
  7. Is dit team in staat (toekomstige) veranderingen op te pakken en tot een goed eind te brengen?

Wij maken de foto, u geeft uw ambities aan en samen komen we tot een verbeterplan. Met een beperkte investering kunt u al snel veel geld besparen en tegelijkertijd aan (commerciële) slagkracht winnen. De terugverdieneffecten kunnen liggen in de reductie van loonkosten, het terugbrengen van de overheadkosten, het centraliseren van functies, het kritisch bekijken en stroomlijnen van werkprocessen en de herschikking van taken (vereist/gewenst: outsourcing).

Neem contact op! Wij leggen u graag uit wat een Formatiescan inhoudt en kan betekenen voor uw organisatie. De intake is gratis! Onze gegevens vindt u hier

 

 

.

Trackrecord

Consultants bij On Track hebben een uitgebreid "Track"-record. Leidinggevende ervaring in strategische functies is een must, net als projectmanagement ervaring. Daarbij worden hoge eisen gesteld aan communicatieve vaardigheden en een social touch. Niet alleen het resultaat is heilig, de weg er naar toe vinden we zeker zo belangrijk!

Niet vergeten


Gratis intakegesprek voor bedrijfsdoorlichting aanvragen

Bellen met 06-49500305 of mailen: info@getontrack.nl

Meer over On Track

User Menu

Login

Registreer gratis. Na registratie en inlog krijgt u de beschikking over specifieke info en interessante downloads waaronder diverse formats van plannen en dashboardsZoekfunctie