Onderneming starten?

Welkom op de site van On Track

Verbeter uw bedrijfsrendement

Hoe presteert ugrafiek omzet omhoogw organisatie? Waar liggen de belangrijkste knelpunten? Hoe verlopen de interne processen? Zijn er nog onbenutte kansen voor uw organisatie? Waar kunt u verbeteringen aanbrengen in uw (productie-)proces?

Elke ondernemer heeft er belang bij te weten hoe zijn bedrijf functioneert. Welke verbeteringen leiden tot betere prestaties? Met een bedrijfsdoorlichting krijgt u inzicht in de belangrijkste aspecten EN het verbeterpotentieel van uw bedrijfsvoering.

Uw accoutant beoordeelt uw prestaties op basis van de financiële performance over een periode die achter u ligt. Wij kijken vooral naar uw uitgangspositie voor de toekomst. Naar uw Marketing- en Salesfunctie, uw Productassortiment en uw flexibiliteit van Inkoop, de samenstelling van uw business contacten, uw medewerkers en uw Interne Organisatie. Afhankelijk van de vraagstelling leggen we extra accenten.

Uitkomsten kunnen bijvoorbeeld liggen op het gebied van motivatie van uw werknemers, efficiëntere werkwijzen, verbetering van klantinzicht, etc. Vaak leidt ook het opstellen van een concreet dashboard met stuurinformatie tot een betere beheersing van uw bedrijfsvoering. On Track helpt u bij het definiëren van de meest sturende KPI's

Het resultaat is altijd een verbetering van uw bedrijfsrendement.

.

Bedrijfsvoering

On Track geeft niet alleen praktische adviezen en ondersteuning achter de schermen, u kunt ook (een deel van) uw verbetertraject uit handen geven. Wij zorgen voor de implementatie en dragen alles keurig gedocumenteerd over. Zo heeft u snel uw bedrijfsvoering op orde, zonder dat u de compententies vast in huis hoeft te hebben!

Niet vergeten


Gratis intakegesprek voor bedrijfsdoorlichting aanvragen

Bellen met 06-49500305 of mailen: info@getontrack.nl

Meer over On Track

User Menu

Login

Registreer gratis. Na registratie en inlog krijgt u de beschikking over specifieke info en interessante downloads waaronder diverse formats van plannen en dashboardsZoekfunctie